Hirdetés

Videotékában járt Christopher Nolan és Cillian Murphy, imádjuk minden percét

|

Elsősorban Nolan kedvenc filmjei közül szemezgettek.

Hirdetés

Július 20-án debütált a mozikban Christopher Nolan új életrajzi-politikai thriller-drámája, az Oppenheimer Cillian Murphy főszereplésével. A napokban Párizsban is járt a már összeszokott filmes páros, hogy kicsit marketingeljék a háromórás filmeposzt, és ennek apropóján benéztek egy videotékába is, ahol sorra vették kedvenc filmjeiket. 

A Konbini videójából kiderül többek között, hogy mely filmek inspirálták Nolant az Oppenheimer elkészítésekor, melyek voltak nagy hatással a korábbi filmjeire, de emellett megismerjük kicsit Murphy filmes ízlését is.

Hirdetés

Szóba kerül például az Amadeus és a JFK jelentősége az Oppenheimer kapcsán, beszélnek Michael Mann és Fritz Lang filmjeinek hatásáról A sötét lovag vonatkozásában, valamint a francia filmek közül a Gyűlölet és A félelem bére is említésre kerül. 

Ha kíváncsiak vagytok a többi filmes inspirációra, az alábbi videóból kiderül minden: 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.