Hirdetés

War on Everyone - ütős az első előzetes

|

Újabb ígéretes buddy movie van kilátásban a War on Everyone első előzetese alapján

Hirdetés

Még mindig a Rendes fickók poénmennyiségén (de legfőképp Ryan Goslingon) röhögünk, de máris megérkezett a kihívó a War On Everyone képében. 

Hirdetés

Shane Black krimi-komédiájának fel kell kötnie a gatyáját, mert a két végtelenül korrupt zsaru Terry Monroe és Bob Bolaño (Alexander Skarsgård és Michael Peña) mókás és végtelenül erőszakos kalandjai (tessék csak elolvasni az előzetes elején a feliratokat) szemtelenül szórakoztatónak tűnnek. Ami - tegyük hozzá - nem véletlen, hiszen az a John Michael McDonaugh rendezte, aki A gárdistát is, vagy a lényegesen komorabb Kálváriát. A film a tengerentúlon szeptember 30.-án mutatkozik be - egy napon Vándorsólyom kisasszonnyal és különleges gyermekeivel - és olyan nevek bukkannak még fel benne, mint Theo James, Tessa Thompson, Malcolm Barrett, Caleb Landry Jones, és Paul Reiser. Már most rettentő mód várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.