Hirdetés

Színfalak mögötti videón a Warcraft

|

A Warcraft: A kezdetek új videókkal jelentkezik, melynek egyike Garonára koncentrál.

Hirdetés

A Legendary Pictures és a Universal újabb videókat, továbbá ötletes karakterposztereket dobott ki a Warcraft: A kezdetekhez, amely talán végre bebizonyítja, hogy igenis lehet minőségi játékadaptációval előrukkolni.

Hirdetés

Az egyik egy hangulatos TV Spot, amely igyekszik mind mind az emberek, mint az orkok oldalát pártatlanul bemutatni abban a mindösszesen 30 másodpercben. A másik videó azonban sokkal érdekesebb, ebben ugyanis azt láthatjuk, hogy a félig ork Galorát alakító Paula Patton (Mission: Impossible - Fantom Protokoll) hogyan készült fel a szerepre (pl. hetente 6-szor 2 és fél óra közelharc oktatás) és láthatunk egy pár színfalak mögötti videót is. E mellé még egy rakat karakterposzterünk is van, amelyeken a kész orkok bájos pofázmányát és az őket megformáló színészek eredeti arcát láthatjuk.

A Warcraft: A kezdetek nemzetközileg - így nálunk is - jövő héten debütál a mozikban, míg Észak-Amerikában csak június 10.-én. Ti mit vártok tőle? Megtöri végre a játékadaptációk átkát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.