Hirdetés

Befutott a Westworld harmadik évadának végső előzetese

|

Nyakunkon a premier.

Hirdetés

Vészesen közeleg az HBO androidos sorozatának, a Westworldnek a következő évada, éppen ezért a csatorna elérkezettnek látta az időt arra, hogy közzétegye a végső előzeteset a soron következő részekről, amelyet rögtön magyar felirattal is megtekinthettek. 

Hirdetés

Ebben a visszatérő karakterek mellett végre feltűnik Vincent Cassel titokzatos karaktere is, akiről azonban ugyanannyit tudunk, mint az új etap sztorijáról: nem sok mindent. Ha hihetünk azonban a készítőknek, akkor az új évad kicsit más lesz a megvalósításában, mint azt megszokhattuk az előző két szezon során, és ezúttal egy sokkal befogadhatóbb és emészthetőbb történetet kapunk, persze a jól megszokott csavarokkal megtűzdelve. Ráadásul ezúttal csak nyolc részen át követhetjük majd az androidok és emberek konfliktusát.

A Westworld harmadik évada március 16-án indul a magyar HBO-n és HBO GO-n egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.