Hirdetés

Westworld előzetesek - ez egy egész világ

|

A Westworld készítői egy friss színfalak mögötti videóban mesélnek az HBO új nagy dobásáról.

Hirdetés

Az HBO az utolsó két hétben még egy kicsit megtolja a Westworldöt, hogy még véletlenül se feledkezzünk meg az egyik leginkább várt őszi sorozatról. Akadt ugyan pár szerencsés, aki már láthatta az első részt és elégedettek voltak a látottakkal, de a nagyközönség csak október 2-án nézheti először. Természetesen itthon is megy majd egy időben a tengerentúli sugárzással, és ahogy azt a Trónok harca esetében már megszokhattuk feliratos ismétlésekkel (emberi órákban) és később valószínűleg szinkronnal is.

Hirdetés

A friss színfalak mögötti videóban nemcsak új jeleneteket mutogatnak, meg kamerába beszélnek a híres készítők, köztük például J.J. Abrams is, de már most folyamatosan puffogtatják a nagyon mély egysorosokat, főleg Anthony Hopkins karaktere.

A csatorna nem is nagyon titkolja, hogy ezt szánja a Trónok harca utódjának, amit nem is csodálunk, mivel elég drágának tűnik a sorozat, ráadásul az újságírók azonnal ráugrottak a témára, alig két hét múlva kiderül, hogy ezúttal sikerült-e vagy egy várnunk kell-e még egy darabig.

Itt a maradék rövid előzetes:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.