Hirdetés

Winchester előzetes - ki építene házat szellemeknek?

|

A Winchester család örököse fura házat építtet, amit nem is magának, avagy a családjának szán, hanem azoknak a dühös szellemeknek, akiket másképp nem lehetne megfékezni.

Hirdetés

A kevésbé ismert, de annál kiválóbb Időhurok és a nemigazán jól sikerült Fűrész: Újra játékban filmek után a szellemjárta ház sablonjához nyúlt a rendező testvérpáros, Michael Spierig és Peter Spierig is. Az igaz események ihlette történet szerint a Winchester család örököse hatalmas, fura házat építtet szellemeknek. Ki is hívnak hozzá egy orvost, hogy vizsgálja meg a hölgy elmeállapotát, de a szkeptikus férfinak is szembesülnie kell azzal, hogy nem csak az élők laknak abban a házban.

Hirdetés

A szellemházban rekedt szereplőket olyan színészek keltik életre, minta Helen Mirren, Jason Clarke és Sarah Snook. A lent látható előzetes alapján egy elég félelmetes horrorfilmnek ígérkezik a Winchester, ennek ellenére mindössze PG-13-as besorolást kapott, ami arra enged következtetni, hogy nem lesz kifejezetten erőszakos.

A Winchester március 15-én lesz látható a hazai mozikban. Nektek felkeltette az érdeklődésetek az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.