Hirdetés

Winona Ryder az eltűnt pasiját keresi a Gone in the Night trailerében

|

Izgalmas és fordulatos thrillere van kilátás.

Hirdetés

Winona Ryder neve az elmúlt években a Stranger Things szériával nőtt össze, de az új filmjének, a Gone in the Nightnak a trailerével is jelzi a színésznő, hogy nem szabad őt beskatulyázni egyetlen szerepbe. A Vertical Entertainmenttől érkező film előzetese egy fordulatokban gazdag, feszült thrillert vetít előre, melyet a feliratok alapján egyszerűen imádtak az eddigi nézők.

Hirdetés

A történet szerint Kath (Ryder) és a pasija, Max (John Gallagher Jr.) eltöltenek egy éjszakát egy házikóban az erdő mélyén két másik emberrel, ám másnapra a fiúnak nyoma veszik. Kath felkeresi a házikó tulaját (Dermot Mulroney), hogy kiderítse, kik is voltak valójában még velük aznap éjjel, ám nem sejti, hogy ezzel egy veszélyes kaland veszi kezdetét.

A Gone in the Night július 15-től lesz elérhető a tengerentúli mozikban.

Titeket berántott a trailer?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.