Hirdetés

Ütős előzetest kapott a Stranger Things 4. évadának kétrészes fináléja

|

Lehet, hogy ez alkalommal nem sikerül felülkerekedni a gonoszon.

Hirdetés

Alig pár hete csak, hogy debütált a Stranger Things 4. évadának első fele, már nyakunkon is a folytatás premierje. Jövő hét pénteken ugyanis egy rendkívül izgalmas, és epikusnak ígérkező két epizódban lezárásra kerül az etap, amihez a Netflix nemrég végre közzétette az első, teljes értékű előzetest is. Mondanunk sem kell, hogy a képsorok alapján akcióból és fordulatokból ezúttal sem lesz hiány.

Hirdetés

Vajon sikerül a csapatnak legyőznie Vecnát? Fény derül-e további titkokra Tótágassal/Átfordult Világgal kapcsolatban? És ami a legfontosabb: mindenki túléli az összecsapást? Július 1-jén, a nagyszabású kétrészes évadzáróban minden kiderül, addig is nézzétek meg az izgalmas új trailert magyar felirattal ellátva: 

Ti várjátok már a folytatást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.