Hirdetés

Wonder Woman - 7 rövid jelenet a filmből

|

Szinte mindegyikből láttunk már az előzetesekben részleteket, de azért csak óvatosan klikkeljetek! Természetesen feltüntettük a spoileres tartalmakat.

Hirdetés

Két héttel a premier előtt befutottak az első, kifejezetten pozitív vélemények a kritikusoktól (részletes kritikákra még várni kell), így úgy tűnik nyugodt szívvel adhatjuk át magunkat a várakozás örömének. Addig is a Warner korábban sokat szidott marketing gépezete ontja magából a fotókat, tv-spotokat, interjúkat és most már rövid klipeket is a filmből. Arra azért egyelőre példásan vigyáztak, hogy a főellenségről ne lássunk értékelhető képkockákat, az alábbi videókban pedig kerülik még a korábbi néhány villanást is, ellenben nevén nevezik. 

Hirdetés

A klipek inkább a film általános hangulatára koncentrálnak és keveset tesznek hozzá az előzetesekből korábban megismert információkhoz, de aki el akarja kerülni a kisebb spoilereket, azoknak azt javasoljuk, hogy az utolsó két videót ne tekintse meg! 

A kép utáni következő két klip spoileres, csak saját felelősségre nézzétek meg őket! A korábbi spekulációkhoz képest azonban nem mondanak többet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.