Hirdetés

Wonder Woman - újabb kedvcsináló érkezett

|

A Gotham legújabb része alatt levetített bepillantás szerencsére spoilermentes, igaz az újdonság is kevés. Cuki Wonder Kislány, ütős Woman és Steve Trevor összes eddig elhangzott poénja gyorsra vágva.

Hirdetés

Folytatódik a Warner múlt héten magasabb fokozatra kapcsolt marketing dömpingje, de rendkívül óvatosan adagolják az újabb képkockákat, talán mert eljutott a fülükbe, hogy a rajongók az információhiány mellett azt sem szeretik, ha előre eldurrogtatják az összes puskaporukat. Ebben a legutóbbi klipben igazán nem vádolhatóak a poén lelövésért, mert bár Diana zúzásához Steve Trevor beszólásai adják az ütemet, mind-mind korábban is elhangzott poénokból épül fel. Reméljük nem azért nem került bele több, mert már elhasználták az összeset...

Hirdetés

Néhány röpke pillanattal azonban többet láthatunk az előzetesnek köszönhetően a hősnő gyerekkorából, ahogy a virágos réten lovagol és valószínűleg képzeletben csatába vezeti az amazonokat, valamint ahogy festői sziklaszirten zajlik a kiképzése. Bevallom őszintén, ezek a képek mintha a gyerekkori szerepjátékaimból pattantak volna elő és Patty Jenkins igazán jó érzékkel lovagolja meg azt, hogy a kislányoknak eddig nem igazán volt olyan nagyságrendű szuperhős példaképe, mint a fiúknak. Ezt az előzetest elnézve gondoltam végig azt, hogy sikerüljön bárhogyan is ez a film, lesz egy generációnyi gyerek, akinek már mindenképpen a korábbi szuperhősökkel egyenrangú ikonként fog beszűrődni az életébe Wonder Woman és ez igazán jó dolog. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.