Hirdetés

Wonder Woman - Árész is felbukkant az új tv-spotokban?

|

A továbbiakban spoileres tartalom következik, aki nem akar semmilyen meglepetést elrontani magának, inkább tartózkodjon a kattintástól és a neten keringő videóktól!

Hirdetés

A Warner nem nagyon tud már jót tenni a marketing terén; a szerdai napokat elnevezték "Wonder Wednesday"-nek, amin elvileg érdekes forgatási képeket, új anyagokat mutogatnának hétről hétre. Azonban az eddigi szerdák eléggé csalódást keltőek voltak, valószínűleg most ezt próbálják kompenzálni, mert csütörtökre Patty Jenkins saját twitterén osztott meg egy rövid tv-spotot, amiben egy egészen röpke pillanatra tetten lehet érni Árész csapását. A másik videón, amelyet Gal Gadot posztolt pedig végre találkozunk David Thewlis karakterével, akit eddig gyanúsan rejtegettek a korábbi előzetesekben.

Hirdetés

A Together, azaz Együtt című videóban egyfelől tanúi lehetünk, ahogy a korábbi előzetessel ellentétben Steve Trevor már nem mint a titkárnőjét, hanem a munkatársát mutatja be Dianát. Egyben megszületik a Prince vezetéknév is, ahogy a némileg kínos bemutatkozást próbálja rövidre zárni Trevor. Akivel találkoznak pedig nem más, mint a David Thewlis által alakított Sir Patrick Morton. 
A jelenetek közé vágott mottó pedig egyben teaser az Igazság Ligája filmhez is:

"Az igazság jövője vele kezdődik."

Hatalom címet kapó, erősen akciódús előzetesben a 11. másodpercnél van a meglepetés elrejtve, ahogy Árész csapását hárítja Diana. A film hős definiáló hangulatára erősít rá a végén elhangzó kérdés-felelet is:

- Mi maga?
- Hamarosan rá fog jönni!

Sokan ezzel a két előzetessel igazolva látják azt a korábbi spekulációt, hogy David Thewlis alakítja Árészt, hacsak nem bujkál néha Danny Huston német tisztjében is. Hogy pontosan milyen módon ugrasztotta egymásnak a gonosz isten a feleket az I. világháborúban a DCEU szerint, arra már csak június 1-ig kell várnunk, hogy megtudjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.