Hirdetés

Újabb előzetesen a Ralph lezúzza a netet

|

A Disneynek sok brandje van.

Hirdetés

Legalábbis ez az egyik első dolog, ami eszünkbe juthat, ha megnézzük a Ralph lezúzza a netet legújabb előzetesét. Már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a nem kirobbanóan sikeres, de mégis szép kultuszra szert tett Rontó Ralph  csak még inkább rá fog srófolni a popkultúrális utalásokra azzal, hogy hősei elszabadulnak az interneten. És igazunk lett. Emellett a Disneynek árukapcsolásnak sem utolsó.

Hirdetés

Merthogy van itt minden, mint a búcsúban: csevegő madarak (twitter), Google kereső, Star Wars és rohamosztagosok, Marvel és Vasember, no meg persze Disney minden mennyiségben, élükön a hercegnőkkel, mint Aranyhaj, Hófehérke, Belle, Hamupipőke, Moana, Jázmin, Pocahontas, Elza (aki jó promó a Jégvarázs 2-nek), akik közé Penelope is betéved, nem kevés önirönikus gegnek teret adva, miközben szól alatta a Daft Punktól a Harder, Better, Faster, Stronger, ami akár a film mottója is lehetne. 

 

Az enyhén (?) Ready Player One beütésű folytatás november 21-én érkezik az amerikai mozikba, ezúttal is Rich Moore renezésében, akihez becsatlakozott az első rész és a Zootopia forgatókönyvét is jegyző Phil Johnston is, az eredeti hangok között pedig visszatér John C. Reilly, Sarah Silverman és Ed O'Neill is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.