Hirdetés

Végső előzetesen az X-Men: Sötét Főnix

|

Továbbra is vegyes érzések keringenek bennünk Simon Kinberg rendezői képességeit illetően.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga az X-Men széria utolsó darabjaként beharangozott Sötét Főnixnek, hiszen amellett, hogy már maga a forgatás sem volt egy igazi sétagalopp, az időközben nyélbeütött Disney-Fox üzlet hideg lehellete is ott liheg a nyakában. Ennek ellenére a marketingesek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy mentsék a menthetőt, vagyis meggyőzzék az igencsak szkeptikus nézőközönséget arról, miszerint a Sötét Főnix, ha nem is lesz egy kiemelkedő alkotás, de legalább méltó búcsúként szolgál(hat) majd a hamarosan hosszú pihenőre vonuló franchise számára.

Hirdetés

A frissen kiadott végső előzetes képsorait elnézve viszont még mindig nehéz őszintén hinni ebben, afelől viszont semmi kétségünk, hogy a Sophie Turner által akított Jean Grey valóban az X-Men eddigi leghatalmasabb ellenfeleként vonulhat majd be a köztudatba. Ha pedig hihetünk a rendező Simon Kinberg szavainak, akkor könnyen megeshet, hogy végül Michael Fassbender Magnetója sem ússza meg épp bőrrel a Sötét Főnixszel való összecsapást, amire a friss trailer alapján egészen nagy eséllyel mernénk fogadni. Hogy Kinberg filmje az X-Menhez hasonlóan szintén kudarcott vall-e, arra majd csak a július 6-án esedékes premier után kapunk megnyugtató választ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.