Hirdetés

X-Men: Sötét Főnix - szinkronosan is nézhető az új előzetes

|

Ez bizony magyarul is meglehetősen vészjósló.

Hirdetés

Február utolsó napján érkezett meg az X-Men: Sötét Főnix második kedvcsinálója, amely nem fukarkodott a spoilerekkel, viszont aki ennek ellenére is adott neki egy esélyt, az rádöbbenhetett, hogy Jean Grey ámokfutásának bizony komoly következményei és áldozatai is lesznek. 

Hirdetés

A baljós előjelek (a film körüli botrányok, utóforgatások, a tesztvetítések negatív visszhangjai, a Simon Kinberggel kapcsolatos kétségek és Sophie Turner alkalmatlanságát firtató vélemények) miatt az elvárásainkat visszafogva várjuk az új X-Men film premierjét, amely valószínűleg az Új mutánsokkal együtt a Fox-féle X-franchise lezárása lesz, hogy elkezdődhessen a Marvel-éra. Pontosan ezért szeretnénk, ha emlékezetes lenne McAvoy, Fassbender, Lawrence és a többiek búcsúja (?), akik a második előzetes szinkronos változatában magyarul is megszólnak: 

Az X-Men: Sötét Főnix június 6-án kerül a hazai mozikba Simon Kinberg rendezésében, a főbb szerepekben Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Evan Peters, Tye Sheridan, Alexandra Shipp és Kodi Smit-McPhee.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.