Hirdetés

Yesterday trailer - amikor a világon csak te emlékszel a The Beatlesre

|

A The Beatles rajongók meg fognak örülni Danny Boyle és Richard Curtis új filmjéért, amelyben többek között felbukkan Ed Sheeran is.

Hirdetés

Richard Curtis (Igazából szerelem, Időről időre) írásában és Danny Boyle (Trainspotting, 127 óra, Gettómilliomos) rendezésében ismerhetjük meg egy sikertelen zenész szívmelengető történetét, aki egy baleset és egy globális áramszünet után rádöbben, hogy senki sem emlékszik a legendás brit zenekarra, a The Beatlesre. 

Hirdetés

Hősünk (Himesh Patel) természetesen azonnal kihasználja a helyzetben rejlő lehetőségeket és a banda slágereit a sajátjaként használva egy csapásra ismertté és sikeressé válik, - erre utal a film neve, a Yesterday is, amely egyben a The Beatles egyik klasszikus dalának címe. Patel (EastEnders) mellett felbukkan még Lily James (Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Baby Driver), Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049), Kate McKinnon (Saturday Night Live, Szellemirtók) és a világhírű énekes, Ed Sheeran is. A legelső kedvcsináló egy szerethető filmet ígér nekünk, amely nem csupán a The Beatles rajongók kedvelnek majd: 

A Yesterday várhatóan június 27-én kerül majd a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.