Hirdetés

Zombiapokalipszis alatt aprító John Wicket mutat be a Carter előzetese

|

Dél-Korea szokatlan műfajkavalkáddal rohamozza meg a Netflixet augusztus elején.

Hirdetés

Mivel Hollywood trendjeit az elmúlt években a remake-ek és reboothullámok definiálták, a különlegességre vágyó filmnézők mostanában a dél-koreai film- és sorozatipar termékeiben találhatták meg számításaikat. Ebben persze nagyban asszisztált a Netflix, mely összekötő kapoccsá vált a dél-koreai alkotások és a nyugati mozgóképes fogyasztók között. Úgy tűnik, augusztusban sem maradunk tartalom nélkül, mivel érkezik a Carter, melynek őrült trailerét alább megnézhetitek.

Hirdetés

Az alábbi videó alapján a Carter összegyúrta a Jason Bourne, a John Wick, no meg a zombiapokalipszis filmeket, melybe belecsempésztek egy kis The Last of Us-t, illetve kamerakezelésben a 2018-as Upgrade is megidéződik. Jung Byung-gil filmjének cselekménye egy Carter nevű ügynököt követ nyomon, aki emlékezet nélkül, ám egy chippel a fejében ébred fel két hónappal egy zombijárvány kirobbanása után. Carter rögtön új küldetést kap: el kell juttatnia egy lányt Észak-Koreába, akiből a járvány ellenszerét lehetne kifejleszteni. A helyzetet nehezíti, hogy a zombikon kívül a CIA és az észak-koreai titkos ügynökség is Carter, illetve a lány nyomába ered.

Dél-Korea tehát a Spiritwalker után ismét a jelenlegi akciótrendeket igyekszik meglovagolni, ám mer kellőképpen újító is lenni a próbálkozásban, ami érdekessé teszi a koncepciót.

Ti adtok egy esélyt az augusztus 5-én debütáló Carternek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.