Hirdetés

Zsivány Egyes - itt a nemzetközi trailer, nyilatkozott a főszereplő

|

Felicity Jones saját jellemzése alapján egy a társadalom külső peremére sodródott, törékeny figurát fog alakítani a Star Wars: Rogue One-ban, a nyilatkozat mellé pedig megkaptuk az egy-két új jelenetet is felsorakoztató nemzetközi előzetest is.

Hirdetés

A napokban megjelent Zsivány Egyes legújabb trailere után ismét maximális fokon dübörög a Star Wars láz, ezt meglovagolandó pedig Felicity Jones is elejtett pár szót a saját karakteréről, Jyn Ersóról, hogy közelebb hozza a nézőkhöz ezt a teljesen új karaktert a Star Wars univerzumban.

Hirdetés

Nézzétek meg a Zsivány Egyes nemzetközi trailerét odafent, majd gyertek ide vissza és olvassátok el, hogy mit mond a színésznő a szerepéről: 

"Ő kifejezetten egy olyan hősnő, akiről nem nézné ki az ember, hogy nagy dolgokra képes. A társadalom peremén és rejtett zugaiban mozog otthon. Alkatilag is kisebb, mint a körülötte lévők, de amikor valaki nagyon hisz valamiben, az felemeli, illetve motiválja őt, és elképesztő erőt tud adni neki, mint az én karakteremnek is."

És hogy ki fogja motiválni Ersót? Jones erre is kitért, miszerint a karakter saját hőse nem más, mint Mon Mothma, akit Genevive O'Reillly fog alakítani a filmben.

Gareth Edwards is megosztotta a meglátásait a karakterről, jobban mondva a váratlan választásról, amiért Felicity Jones játssza a közelgő Star Wars filmben a főszerepet.

"Felicity pont nem az a vagány, nagymenő karakter, akivel a közönség nem tudna együttérezni. Lettek volna sokan, akik fizikális oldalról rátermettebbek lettek volna, megtanultak volna rendesen harcolni és embereket hihetően szétverni. Azonban számomra mindig is az az érdekes, amikor rést találunk a pajzson, amikor megpillanthatjuk a sebezhetőséget valakiben. Felicity elé csak oda kell állítani a kamerát, és mondania sem kell semmit, mégis érzed, látod, amint millió különböző gondolat átcikázik rajta. És hirtelen elkezd érdekelni, hogy mi is foglalkoztatja őt. Nagyon figyelmes tud lenni a különböző jelenetekben. Nem is feltétlenül róla szól egy adott jelenet, de mégis rajta keresztül ismerjük azt meg. Egyszerűen ez az ő veleszületett adottsága, hogy képes bevonzani a nézőt a filmbe."

Mit gondoltok, ezzel a "törékeny" hőssel operálva képes lesz az első különálló Star Wars film megállni a helyét az eddigi alkotások között?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.