Hirdetés

Hamarosan újranyitnak a Cinema City mozijai is

|

Magyar filmekkel és a tavaszi premierekkel nyitja meg kapuit az ország legnagyobb mozihálózata.

Hirdetés

Még június elején írtuk meg, hogy a hónap közepén fog kiderülni, megszüntetik-e a veszélyhelyzetet és ennek következményeként újra látogathatóak lesznek-e a különböző kulturális intézmények, mint a mozik és a színházak. Minden úgy alakult, ahogyan a filmrajongók szerették volna, ugyanis azóta már több filmszínház is megnyitotta kapuit, csupán a Cinema City váratott magára. 

Hirdetés

A várakozásnak azonban hamarosan vége: a Cinema City Magyarország megerősítette, hogy július 2-től újranyitnak a hazai mozijaik, a kezdő programban pedig nagy szerepet kapnak majd a magyar filmek. Többek között az Oscar-díjas Mephisto rendezőjének új filmje, a Zárójelentés, a Seveled című vígjáték és a Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában természetfilm is látható lesz. Ezeken kívül újra műsorra tűzik a tavaszi premiereket, vagyis a közönség újra - vagy először - jegyet válthat a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkra, a Dolittle-re, a Bloodshotra, a Sötét vizekenre (ezt egyébként kifejezetten ajánljuk) és az Úriemberekre (ezt is). Ami az új bemutatókat illeti, jön egy francia vígjáték, a Juliette Binoche főszereplésével készült Hogyan legyél jó feleség? és a Jessica Chastain nevével fémjelzett Ava is, amely lényegében egy női John Wick.

Fontos, hogy a veszélyhelyzet feloldása nem egyenlő azzal, hogy a járvány is eltűnt, így a Cinema City is fokozottan ügyelni fog a nézők biztonságára: a jegyrendszer automatikusan kihagy majd egy helyet a tranzakciók között; minden munkatárs maszkban lesz; folytatják a rendszeres takarítást és kézfertőtlenítőket helyeznek ki a mozik területére; az Aréna VIP-ban az önkiszolgálás helyett a munkatársak szolgálják fel a választott ételeket. Lényeges lehet még az az információ is, hogy a március 12. után lejáró ajándékjegyek érvényességi idejét automatikusan meghosszabbították 2021.01.02-ig és már július 2-től felhasználhatóak lesznek. 

Ti menni fogtok mozizni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.