Hirdetés

Megan Fox ezúttal CGI-oroszlánokkal csatározik a Rogue előzetesében

|

A Transformers egykori sztárja egy vérszomjas oroszlánnal fog küzdeni.

Hirdetés

Megan Fox sajnos nem volt olyan szerencsés, mint színésztársai és -kollégái, ő mai napig megmaradt abban a skatulyában, ahová a Michael Bay rendezte Transformers- és Tini nindzsa teknőcök-filmekkel bekerült. Ezen még a Karyn Kusama-féle Ördög bújt beléd horror sem segített, vagy éppen az, hogy rendre felbukkant a legtöbb vígjátékban egy-egy percre (A diktátor, 40 és annyi). Következő szereplése, a Rogue láthatóan ugyanúgy ezt a skatulyát fogja erősíteni.

 

Hirdetés

A filmet M. J. Bassett, a Silent Hill: Kinyilatkoztatás 3D direktora készítette, Fox pedig a történetben egy különleges zsoldoscsapat vezetője, akik éppen Afrikában tevékenykednek. Egyik akciójuk során - amikor is egy gazdag manus lányát kell megmenteniük - egy hatalmas, vérszomjas és félszemű oroszlánnal találják szembe magukat, ami, ahogy lenni szokott, egyenként kapja el az embereket. Amellett, hogy már a leírtak alapján is nehezére esik a nézőnek elképzelni azt, hogy Megan Fox a maga 40 kilójával egy zsoldoscsapat vezetője, még egy CGI-oroszlánt is kapunk a pénzünkért, ami egy Cujo és Alien keverékre emlékeztet leginkább.

A Rogue most augusztus 28-án fog debütálni digitálisan és VOD-on, a DVD/BD-megjelenést pedig szeptember 1-re tervezik. Ti adtok neki egy esélyt, vagy már az előzetes is elég volt belőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.