Hirdetés

Megan Fox saját magát hibáztatja, amiért kirúgták a Transformers-szériából

|

A színésznő egy nyilatkozatban mesélt a Transformersből való kirúgásáról.

Hirdetés

Megan Fox nemrég megnyílt a korábban sokszor a fejéhez vágott díva-szerű viselkedéséről és arról, hogy miért rúgták ki a Transformers franchise-ból. A most 31 éves színésznő jelenleg új filmjét, a Shadow Girl-t forgatja, de 2007-ben már a nagy sikerű Transformers filmsorozat sztárja volt. Persze már az első két rész forgatása alatt is voltak pletykák, hogy a színésznő hercegnőként viselkedik a munkálatok alatt, azonban a rendező és a producerek egy ideig tűrték ezt. Egészen a 2011-es A Hold sötétsége című harmadik filmig, amiből aztán ki is maradt Fox, a helyére pedig Rosie Huntingon-Whiteley modell került.

Hirdetés

A színésznő a Cosmopolitan U.K.-vel készített egy interjút nemrég, amelyben részletesen kifejtette ennek okait:

"Egyértelműen az volt a pályafutásom mélypontja. Önelégült és beképzelt voltam abban az időben, úgy viselkedtem, mintha én lennék Jeanne d'Arc. Egy igazi dívaként kezeltem magam. Teljesen jogosan lett elegük a többieknek belőlem. De kellett ez a pofon ahhoz, hogy kicsit elgondolkozzak magamon és megtanuljam a leckét. Most pedig már látom, hogy hol hibáztam. Ezért bocsánatot is kell kérnem mindenkitől. Jó tanulópénz volt ez számomra.

A legutóbbi Transformers film, Az utolsó lovag nem igazán teljesített jól a kritikusoknál (ahogy elődei sem), ám ezúttal még a pénztáraknál sem könyvelhet el magának akkora sikert, mint elődei. A stúdió azonban lát jövőt az autobotok és az álcák harcában, hiszen rengeteg spin-offot és további Transforemrs filmeket terveznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.