Hirdetés

Megvan az első Transformers spin-off stábja és premierje

|

Bumblebee autobotra fokuszálva készül a legújabb Transformers film, amely visszarepít minket a múltba.

Hirdetés

Az öt darab Michael Bay-féle Transformers film utolsó darabja, Az utolsó lovag nem igazán teljesített jól a kritikusoknál (ahogy elődei sem) és a pénztáraknál sem könyvelhet el magának akkora sikert, mint elődei. Lehet csökken a érdeklődés a robotzúzdák iránt?Bárhogy is, a stúdió lát jövőt az autobotok és az álcák harcában, hiszen akár évente kaphatunk majd egy új Transformers filmet.

Hirdetés

Travis Knight került a Bumblebee film rendezői székébe, akinek a Kubo és a varázshúrok animációs kalandot köszönhetjük. A színészek között főszerepben láthatjuk majd Hailee Steinfeldot, de felbukkan még John Cena, Pamela Aldon, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Gracie Dzienny.

A történet 1987-be kalauzol minket Kalifornia egy partmenti kisvárosába, ahol a megsebzett és lerobbant Bumblebeere, avagy magyarul Űrdongóra egy lány, Charlie talál rá, akinek hamar rá kell jönnie, hogy nem egy átlagos verdával van dolga.

A filmre bő egy évet biztosan várnunk kell, a premierdátumot 2018. december 21-ére tűzték ki. Titeket érdekel, milyen lesz a Michael Bay nélküli Transformers spin-off?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.