Hirdetés

Trónok harca - íme a 8. évad első ízelítője

|

Keveset mutat, de így is feltüzeli a rajongókat - vagy éppen lehűti.

Hirdetés

2019 áprilisában végérvényesen lezárul az HBO nagyszabású fantasy-sorozata, a Trónok harca, amely a 8. évaddal búcsúzik el rajongók millióitól. Bár az Éjkirályt alakító Vladimir Furdik beszélt pár érdekességről nekünk az idei PlayIT-en, azt egyelőre megtippelni sem merjük, hogy milyen fordulatokkal és eseményekkel fognak minket a készítők lesokkolni, viszont a legelső teaser megérkezett.

Hirdetés

Szinte még semmit sem láttunk a Trónok harca befejező szezonjából, így bár az alábbi nyúlfarknyi ízelítő nem mutat sokat, kezdetnek ez is megteszi, ugyanis egy meglehetősen hangulatos és látványos kedvcsinálót rakott össze az HBO, azaz a tűz és jég csatája mindent el fog dönteni: 

Kíváncsian várjuk, hogy merre fog kifutni az eposzokba illő történet, amelyet a Sansa Starkot megformáló Sophie Turner korábban minden eddiginél brutálisabbnak és véresebbnek írt le. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.