Hirdetés

James Gunn Bloodborne-filmet készíthet?

|

Nagy bejelentésre készül a Galaxis Őrzői-filmek rendezője a Comic-Conon.

Hirdetés

Bár James Gunn neve hallatán valószínűleg mindenkinek a Galaxis Őrzői-filmek jutnak az eszébe, azonban tudni kell a rendezőről, hogy tevékenykedett a Marvel-korszak előtt is, hiszen olyan horrorfilmek kötődnek a nevéhez, mint a Slither (rendező) vagy a Holtak hajnala (forgatókönyvíró).

Hirdetés

Éppen ezért is érdekes az a Twitter-bejegyzés, amelyet maga Gunn osztott meg a minap, mely szerint a hamarosan kezdődő Comic-Conon nagy bejelentésre készül, méghozzá a Sony paneljén belül. Az eddigi információk alapján pedig még az is megeshet, hogy a bejelentés egy Bloodborne-film lesz.

Aki nem ismerné: a Bloodborne egy 2015-ben megjelent PS4-exkluzív játék, mely a híres Dark Souls-széria mintájára extrém nehéz játékmenetével tűnik ki a többi játék közül. A történet egy rémisztő, ismeretlen vírussal fertőzött 19. századi világban játszódik, ahol a betegek mutánssá változtak, a túlélők pedig mindent megtesznek az életben maradásért. Ebben a világban irányítunk egy magányos kalandort, aki egy hosszú zarándokút végén a legendás Yharnam városába érkezik, hogy gyógyírt találjon rejtélyes betegségére.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy valóban a Bloodborne-ról lesz szó a rendezvényen, de a bejegyzésben látható szimbólum mindenesetre kísértetiesen hasonlít az alább látható rúnára a játékból, és hát maga az ötlet is olyan, aminek a megvalósítására Gunn lehetne a tökéletes személy. De azért várjuk ki a bejelentés végét. Ti örülnétek egy Bloodborne-filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.