Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői 3.

|

A sikerre való tekintettel várható volt, hogy a Marvel zöld utat fog adni A galaxis őrzői harmadik részének is, James Gunn pedig most bejelentette, hogy mikor számíthatunk az sfejek visszatérésére.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan néző volt idén, akinél nem csendült fel otthon David Hasselhoff fülbemászó dala, A galaxis őrzői vol. 2.-höz készített Guardians Inferno, amelynek imádtuk minden másodpercét - csakúgy, mint magát a filmet, noha azt a meglepetést, azt a frissességet nem tudta nyújtani, amit elődje, de így is egy hihetetlenül szórakoztató folytatást kaptunk.

Hirdetés

A Box Office Mojo adatai szerint a 200 milliós büdzséből készített blockbuster közel 900 millió dollárt szedett össze világszerte, amely hűen mutatja a Marvelnek, hogy még mindig ki vagyunk éhezve az őrzők űrbéli marhulására (mellesleg a második rész is úgy ért véget, hogy folytatni lehessen). A kiadó pedig nem teketóriázott sokat, máris berendelték A galaxis őrzői vol. 3-at. James Gunn, a franchise atyja Twitteren erősítette meg a jó hírt: 

Ez azt jelentheti, hogy négy egymást követő évben is láthatjuk majd Űrlordékat. 2017-ben A galaxis őrzői vol. 2-ben, 2018-ban a Bosszúállók: Végtelen háborúban, 2019-ben (elvileg) a Bosszúállók 4-ben, 2020-ban meg a harmadik A galaxis őrzőiben. A Marvel Studios korábban három, név nélküli dátumot lőtt be 2020-ra: egyet május elsejére, egyet augusztus 7-re és egyet november 6-ra. Ezek közül bármelyiket elfoglalhatja majd Gunn filmje, amelyben várhatóan újfent visszatér majd Űrlord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) és Mordály (Bradley Cooper) - már ha Thanos nem látja el valamelyikük baját véglegesen. Reméljük, hogy Nova is felbukkan majd... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.