Hirdetés

Comic-Con 2016 - íme a Fekete Párduc mozifilm stábja

|

A Marvel Studios lerántotta a leplet a Fekete Párduc mozi színészgárdájáról, illetve az általuk alakított karakterekről.

Hirdetés

Nem telt el pillanat a Marvel Studios Comic-Con panelján valamilyen bejelentés nélkül. Benedict Cumberbatch és a Doktor Strange stábja magukkal vitt egy varázslatos második előzetest és egy posztert, A galaxis őrzői 2 folytatása kapcsán rengeteg dologra fény derült, de lehullott a lepel a Pókember: Hazatérés főellenségéről és bejelentették a Marvel Kapitányt alakító színésznőt is. Ryan Coogler [a Fekete Párduc rendezője] volt az első direktor az eseményen, aki színpadra lépett, majd nem sokkal őt követte a mozi címszereplőjét alakító Chadwick Boseman, illetve a hivatalosan bejelentett színészgárda. 

Hirdetés

A legjobb dolgok egyike Wakandában az, hogy itt vannak ezek a hölgyek, akik az ország legjobb harcosai. Például Nakia, akit a csodálatos Lupita Nyong'o játszik. Valamint van nekünk egy gonosztevőnk, akit Killmonger néven ismerhettek, és akit Michael B. Jordan alakít. Végül pedig, de egyáltalán nem utolsó sorban Okoye karaktere, akit Danai Gurira játszik el.

Jelentette be Coogler a rendezvényen, majd a felsorolással egy időben vonultak be a színészek és színésznők. A Lupita Nyong'o ("Star Wars: Az  ébredő erő", "12 év rabszolgaság") által életre keltett Nakia a képregényekben T'Challa halálos testőrségének a tagja volt, és fülig szerelmes Fekete Párducba, de féltékenysége miatt száműzték őt. Egy ősi kolostorban Párduc egyik ősellensége megkínozta, végül pedig Erik Killmonger mentette meg. Ő egy tapasztalt és igencsak képzett harcos, mind fizikailag, mind mentálisan is méltó ellenfele T'Challának, akit Michael B. Jordan ("Fantasztikus Négyes", "Creed: Apollo fia") alakít. Kettejükről már tudtunk korábbi híreknek köszönhetően, de a The Walking Dead sorozat sztárja, Danai Gurira bejelentése mindenki számára meglepetés volt. Ő Okoye karakterét fogja eljátszani, aki szintén a testőrség tagja. Csak egy egyszerű halandó, de jó harcos. A gárda határozottan bővülni fog még a későbbiekben, de addig is íme a 2018 márciusában érkező Fekete Párduc stábja, illetve egy új logo.

 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.