Hirdetés

Comic-Con 2016 - Íme a Marvel Studios panel képekben

|

Eseménydús volt a Marvel Studios Comic-Con panelja, amelyről összeszedtük a legjobb pillanatokat egyetlen galériába.

Hirdetés

Néhányan akár több, mint egy napot is végigálltak abban a szinte végeláthatatlan sorban, akik be akartak jutni a Marvel Studios magyar idő szerint vasárnap hajnalban lezajlott előadására a Comic-Conon. Mint mindig, meg is fizették ezt a várakozást.

Hirdetés

A stúdió számtalan információt hozott le hat, a közeljövőben érkező filmjéről, mint a Doktor Strange, A galaxis őrzői 2, Pókember: Hazatérés, Thor: Ragnarok, Fekete Párduc és Marvel Kapitány, illetve a Thor stábját leszámítva - akik sajnos nem tudtak jelen lenni, hisz Ausztráliában zajlik gőzerővel a forgatás - mindegyik színészgárda jelen volt. Természetesen fénykép is készült az előadásról bőven, amit rajongóknak kötelező végigpörgetni kellemes pillanatokért: 

A rendezvény kezdetén egy vadonatúj logóról is lerántották a leplet, amelyen a "Marvel Studios" felirat már mindkét tagja egymás mellett szerepel ellentétben az előző verzióval. A Doktor Strange mozival kezdődően már egy teljesen új montázs fog lepörögni a film kezdetén, amit itt tudtok megnézni: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.