Hirdetés

Comic-Con 2017 - a Flashpoint sztorit dolgozza fel a Flash-film

|

Érdekes fejlemény a szóló Flash kapcsán.

Hirdetés

Véget ért a Warner Bros. Pictures panelja a San Diego Comic-Conon, ami talán sokak elvárása alatt teljesített némileg, ugyanis a Ready Player One első és az Igazság Ligája négyperces második előzetesét leszámítva (szerencsére mindkettő elég ütős!) nem igazán kaptunk egyéb releváns információt, némi DC tartalmat leszámítva. De az milyen! A rendezvény során kivetítettek ugyanis néhány logót közelgő produkciók kapcsán, köztük olyan címekkel, mint az Aquaman, a Shazam!, a Green Lantern Corps, a Suicide Squad 2, a Batgirl, a Justice League Dark, a Batman, a Wonder Woman 2 és a Flashpoint - utóbbi természetesen a szóló Flash film új címe, amire jó okunk van ezentúl várni.

Hirdetés

A Flashpoint című történetet a DC Films feje, Geoff Johns írta, és okkal az elmúlt évtized egyik legkedveltebb és leghíresebb DC Comics története, melynek megfilmesítése igazán jelentős következményeket tartogathat a DC Bővített Univerzum jövőjét illetően.

A sztoriban Barry Allen visszautazik az időben annak érdekében, hogy megállítsa a Reverse-Flasht anyja megölésében. Ez a tett azonban óriási hatással van az egész DC univerzumra, és számos szuperhős sorsát változtatja meg. Miközben Barry minden erejével azon van, hogy helyrehozza a dolgokat, az új világ a teljes pusztulással néz szembe az Aquaman és a Wonder Woman között dúló háború miatt.

Aki képben van valamelyest a történettel vagy látta az ezt feldolgozó animációs filmet, annak az sem rejtély, hogy Bruce Wayne és szüleinek sorsa is egészen máshogy alakul. Ez talán azt jelenti, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalának nyitányában feltűnő Jeffrey Dean Morgan és Lauren Cohan szintén szerepet kaphatnak az egyelőre premierdátum nélküli produkcióban, amely az Igazság Ligájában idén novemberben bemutatkozó Ezra Miller-féle Flash-sel fog érkezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.