Hirdetés

Comic-Con 2017 - állva tapsolták meg a Fekete Párduc legújabb képsorait

|

Már olvashatjátok is, hogy mit látott a közönség.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök mellett Ryan Coogler rendezése, a Fekete Párduc volt legerősebben jelen a Marvel Studios San Diego Comic-Con panelján, de ettől függetlenül olyan filmekből is kaptunk izgalmas híreket, mint a Marvel Kapitány vagy a Hangya és Darázs. Míg Thor harmadik kalandjához napvilágot látott egy elképesztő második előzetes, addig a Párduc vadonatúj mozgóképeit csak az előadáson jelenlévők láthatták, hiszen a film jövő márciusban debütál, és néhány hónappal ezelőtt már érkezett egy teljes értékű kedvcsináló.

Hirdetés

Fekete Párduc először tavaly debütált a Marvel Filmes Univerzum berkeiben az Amerika Kapitány: Polgárháború részeként, de otthonát, Wakanda nemzetét csak egy rövid időre láttuk az első stáblistás jelenetben. A múlt hónapban egy roppant hangulatos előzetes formájában végre jobban szemügyre vehettük az afrikai országot és annak lakosait, a Comic-Conon leadott jelenetek pedig megint csak bizonyítják, hogy egy nagyon különleges filmet kapunk jövőre.

A központi jelenet azzal indul, hogy T'Challa és a Dora Milaje (Nakia Lupita Nyong'o és Okoye Danai Gurira alakításában) betérnek egy kaszinóba, ahol megpróbálják elkapni Ulysess Klaue-t. A férfi üzletet kötött Everett Ross-szal, aki gyémántokat hozott neki vibrániumért cserébe. Nakiának elfogy a türelme, és Okoye figyelmeztetése ellenére akcióba lendül. Klaue tüzet nyit Ross-ra, majd szemtől szembe néz a címszereplővel. Amikor visszavonul, T'Challa egyetlen ugrással a földszintről az erkélyre kerül. Nincs rajta a jelmeze. Serkis karaktere pisztolyt szegez rá és meg is húzza a ravaszt, ám mint kiderült, elfogyott a lőszere. Megadta magát. "Pont olyan vagy, mint az apád," mondja a fiatal wakandai királynak. Hirtelen egy kék, izzó lövést intéz felé a protéziséből, a halálos robbanást Párduc épphogy elkerüli.

Ezután kapunk mindenfélét, ami már valóban egy előzetes tematikájára hajaz. Látjuk T'Challa koronázását és amint arról beszél, milyen uralkodó kíván lenni. A Harcos Vízesésnél a főhős és a hegyvidéki törzs feje, M'Baku (Winston Duke) összecsap egymással. Váltunk Michael B. Jordan Killmonger-ére, aki az ifjú uralkodót becsmérli a saját tróntermében. "Jó érzés lehet. Itt üldögélni kényelmesen." Ezután a kaszinós jelenet folytatása tárul a szemünk elé egy üldözés formájában, ahogy Klaue és az emberei autókkal menekülnek Párduc és a Dora Milaje elől. Előbbi nano-tech jelmeze elterjed a testén futás közben, felváltva az addig viselt öltönyt. Killmongernek is van egy saját Fekete Párduc jelmeze, csupán az aranyozott.

A felvételt valóban üdvrivalgással és állva tapsolással jutalmazták a szerencsés jelenlévők, így csak merjük remélni, hogy a következő hónapokban nekünk is lehetőségünk lesz látni. A Fekete Párduc hazai bemutatója 2018. február 15-én lesz esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.