Hirdetés

Comic-Con 2017 - íme az HBO, az FX és a Syfy felhozatala

|

Folytatódik a Comic-Conos kínálat ismertetése, ezúttal a Trónok harca, az Archer és a Krypton sorozatoknak otthont adó csatornák rántották le a leplet az előadásaikról.

Hirdetés

Ha esetleg lemaradtatok volna róla, mindenképpen fussátok át, hogy mivel készül a Comic-Con 2017-re a Warner Bros. filmes fronton, és mikre számíthatunk a Netflixtől, a Warner Bros. TV-től és a Marvel televíziós részlegétől a szériákkal kapcsolatban. Ezúttal újabb három csatorna Comic-Conra szánt választékát ismerhetitek meg. 

Hirdetés

Syfy

A legnagyobb felhajtást a Syfy csapja majd, hiszen nem kevesebb, mint 11 sorozatnak szán saját panelt. Megszerveznek egy frankó Battlestar Galactica újraegyesülést, végre többet is mutatnak majd a Krypton nevezetű Superman előzménysorozatból, valamint először kerül szóba a Happy! című képregényadaptáció. Természetesen az újoncok mellett nem maradhatnak el az "öregebb rókák" sem, így a The Expanse, a The Magicians, a 12 majom (12 Monkeys), a Van Helsing, a Wynonna Earp, a Dark Matter és a Z, mint zombi (Z Nation) mind képviselik majd magukat, de elmaradhatatlan a Sharknado is. Végül, de nem utolsó sorban három vadonatúj sorozat is megkapja a neki kijáró reflektorfényt: a paranormális jelenségre épülő Ghost Wars, a grindhouse stílusú Blood Drive és a Channel Zero horror antológia. 

FX

Ezzel szemben az FX Networks nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajt. Három kiemelt sorozatot várhatnak tőlük a rajongók: A kór (The Strain) negyedik és egyben utolsó évadából biztosan láthatunk valamit a színészek társaságában; a Légió (Legion) következő szezonjáról is kiderül, hogy miként folytatják (természetesen Dan Stevens, Aubrey Plaza és Noah Hawley elmondásában); az FXX-re átkerült Archer pedig a sajátos stílusú nyolcadik évadával hódít majd a teljes szinkronstábbal. 

HBO

Kettő kiemelt előadásról már biztosan tudunk azok közül, amikkel az HBO szeretné meglepni a látogatókat: az egyik a Trónok harca - nyilvánvalóan -, a másik pedig a Westworld. Előbbi kapcsán olyan színészek lesznek majd jelen és dedikálnak, mint Sophie Turner, Liam Cunningham és Gwendoline Christie, míg utóbbinál többek között Ed Harris, Luke Hemsworth, James Marsden, Rodrigo Santoro, Evan Rachel Wood és Jeffry Wright teszik tiszteletüket. 

A Comic-Con 2017 július 20. és 23. között kerül megrendezésre, mi pedig mindent megteszünk majd, hogy elsők között értesüljetek a legfrissebb hírekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.