Hirdetés

Comic-Con 2017 - nem kis felhozatallal készül a Warner Bros.

|

Mutatjuk, mely filmeket viszi a stúdió a rendezvényre.

Hirdetés

A stúdiók folyamatosan rántják le a leplet arról, hogy milyen felhozatallal készülnek minden év legjobban várt geek eseményére, a július 19-23 között megrendezésre kerülő San Diegó-i Comic-Conra. Miután megtudtuk, hogy elég erős tévés frontra számíthatunk, köztük a Warner Bros. Televisionnel, ezúttal a filmes részleg került terítékre. A panel július 22-én, szombaton esedékes, ahol minden, jelenleg előkészület alatt álló nagyobb Warner Bros. mozi jelen lesz, mindezt exkluzív anyagokkal és sztárokkal megfűszerezve. 

Hirdetés

Kezdésként szó lesz a Steven Spielberg rendezte Ready Player One-ról, ami a rendkívül népszerű Ernest Cline-regény alapján készült. A filmet Tye Sheridan, Olivia Cooke és T.J. Miller színészek, a regényt író és forgatókönyvíró Cline, forgatókönyvíró Zak Penn és Spielberg maga fogja népszerűsíteni a színpadon.

A régóta várt Szárnyas fejvadász 2049, a kultikus klasszikus folytatása további harminc évet ugrik előre a jövőbe, Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas,  Sylvia Hoeks, Robin Wright, Lennie James és Mackenzie Davis főszereplésével. Mellettük tiszteletét teszi Hampton Fancher és Michael Green forgatókönyvíró páros, valamint Denis Villeneuve direktor.

Ezután a DC univerzum legnagyobb hősei hálózzák be az eseményt. Novemberben először állnak össze a nagy vásznon Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller és Ray Fisher karakterei az Igazság Ligájában, de előtte tiszteletüket teszik a Comic-Conon is, vélhetően egy vadonatúj előzetessel és még néhány meglepetéssel. Mellettük ott lesz még a készülő Aquaman rendezője, James Wan. Nem maradhat el a LEGO franchise sem, noha ezúttal LEGO Batman helyett a The LEGO Ninjago Movie népszerűsítésére fókuszálnak. 

Belefér még a programba két horrorfilm, a Stephen King klasszikus regényéből adaptált Az és a Démonok között második spin-offja, az Annabelle folytatása, az Annabelle 2: A teremtés is. Ti melyikre vagytok a leginkább kíváncsiak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.