Hirdetés

Comic-Con 2017 - klassz az új Inhumans előzetes

|

A rendezvényen befutott az Embertelenek második teljes értékű kedvcsinálója is, ami ezúttal sokkal meggyőzőbbre sikeredett.

Hirdetés

Csupán a San Diego Comic-Con első napja zajlik, de már Marvel fronton is elláttak minket újdonságokkal, először főként televíziós tartalmakat illetően. A Légió második évadával kapcsolatos hírek után Noah Hawley mondott valami olyat, ami rajongók ezreit sokkolta le, ezek után pedig az Embertelenek panelja következett. Az eseményekről a nap folyamán olvashattok majd összefoglalót, ám a legfontosabb, hogy kedveskedtek nekünk egy vadonatúj előzetessel, ami még többet és még klasszabb dolgokat mutat, ráadásul rögtön magyar felirattal leshetitek meg a Marvel Magyarország jóvoltából.

Hirdetés

A történet szerint miután az Embertelenek királyi családját darabokra szaggatja egy katonai puccs, épphogy csak el tudnak menekülni Hawaii-ra, ahol meglepő dolgokat tapasztalnak a fényűző világnak és a körülöttük lévő emberiségnek hála. Ez bizonyítja, hogy nemcsak őket, de magát a Földet is meg kell menteniük. A Marvel's Inhumans extra hosszúságú pilot epizódja szeptember 1-től világszerte két héten át látható lesz az IMAX filmszínházakban, mielőtt az ABC műsorra tűzné a teljes évadot szeptember 29-től. 

A főbb szereplők sorát erősíti Anson Mount (Black Bolt), Serinda Swan (Medusa), Iwan Rheon (Maximus) Ken Leung (Karnak), Isabelle Cornish (Crystal), Eme Ikwuakor (Gorgon), Sonya Balmores (Auran), Mike Moh (Triton) és Ellen Woglom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.