Hirdetés

Comic-Con 2017 - Noah Hawley Doctor Doom-filmet készít

|

A Légió panelja után egy igen meglepő bejelentést tett Noah Hawley showrunner jövőbeli tervei kapcsán.

Hirdetés

Noah Hawley, a Légió showrunnere maga is jelen volt a sorozat második évadával kapcsolatos San Diego Comic-Con panelen, melynek végén egy hihetetlenül meglepő bejelentést tett, amire valószínűleg senki sem számított: éppen a Marvel képregények és a Fantasztikus Négyes egyik legnagyobb ellensége, Doctor Doom önálló mozifilmjén dolgozik. A gonosz a 20th Century Fox mindkét korábbi feldolgozásában szerepelt, de egyik megjelenése sem nyerte el különösen a közönség tetszését. Hawley a következőt mondta:

Hirdetés

"Éppen egy filmen dolgozom a Fox-nál, és csak két szót mondanék: az első, hogy Doctor, a második, hogy Doom."

Doom legutóbbi élőszereplős felbukkanása a 2015-ös Fantasztikus Négyes rebootban volt, ami habár megbukott, egy ideig pozitívan nyilatkoztak az esetleges folytatást illetően, ám végül - sokak legnagyobb megkönnyebbülésére - elvetették az ötletet. Azóta már volt szó egy harmadik(!), a sötétebb hangvétel után ezúttal jóval családbarátabb újraindításról, melynek a Bleeding Cool jelentése szerint Seth Gramahe-Smith dolgozik a forgatókönyvén, de arról egy szó sem esett, hogy Doctor Doom-nak ebben lenne-e bármilyen jelenése. A Fargo és a Légió alkotója által belengetett spin-offról egyelőre mindössze annyit tudunk, hogy tervezik, de egyébként semmilyen egyéb információnk nincs felőle.

Ti mit gondoltok, szüksége van a világnak egy ilyen filmre, vagy most már tényleg itt lenne a legfőbb ideje, hogy a Fox visszaadja a jogokat a Marvel Studios-nak? Talán a Tom Hardy főszereplésével érkező Venom mellett (ami ugyan Sony Pictures projekt) működhet egy szóló Doctor Doom kaland is? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.