Hirdetés

Comic-Con 2018 - itt debütál az Aquaman első trailere

|

Íme egy remek indok arra, hogy miért kövessétek velünk figyelemmel az idei Comic-Cont: láthattok Aquaman előzetest. Yaaay!

Hirdetés

Amikor a minap az Entertainment Weekly magazin megosztotta az Aquaman új képeit, épp azt írtuk, hogy szívesen látnánk már a trailert is, vagy legalábbis kapnánk információt arról, hogy mikorra várhatjuk. Úgy tűnik, hogy James Wan, a film rendezője gondolatolvasó, ugyanis megválaszolta a kérdésünket. 

Hirdetés

Wan azt ígéri, hogy a Comic-Con idén bizony őrült nagy buli lesz (bár talán találóbb lenne a tengernyi móka kifejezés), ugyanis Twitteren bejelentette, hogy a San Diegó-i expón mutatják meg az Aquaman első trailerét, továbbá egyúttal megcsodálhatjuk a film csilivili új logóját is. 

Tekintve, hogy a Warner Bros. a tavalyi eseményen is megosztotta a helyszínen bemutatott trailereket az online közösséggel (például Az Igazság Ligája második kedvcsinálóját és a Ready Player One előzetesét is), így idén sem várunk tőlük kevesebbet, főleg hogy ezúttal konkurencia hiányában maximálisan ki tudnak majd bontakozni. Ti mit vártok az Aquaman ízelítőjétől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.