Hirdetés

Comic-Con 2018 - Batwomant vezeti fel a CW új trailere

|

A csatorna már készül a következő nagy crossoverre a DC-s sorozatai között, amelyben ismételten részt fog venni a Zöld Íjász, a Flash, Supergirl és egy újonnan csatlakozó karakter, Batwoman is.

Hirdetés

A The CW minden évben jelentkezik egy olyan kedvcsinálóval a San Diegó-i Comic-Conon, amelybe belepakolja a szuperhőssorozatainak éppen aktuális eseményeit, hőseit és gonoszait és ízelítőt adnak abból is, hogy mi vár a rajongókra a továbbiakban: ez pedig ezúttal nem más, mint Batwoman, aki a tervek szerint saját sorozatot kaphat a jövőben. 

Hirdetés

A következő Arrowverse crossover  nem csupán összeboronálja a már jól ismert szériák - A Zöld íjász, Supergirl, Flash, A holnap legendái - igazságtevőit, hanem bemutat egy vadonatúj karaktert is Kate Kane, azaz Batwoman személyében. Mutatjuk a hangulatos ízelítőt: 

A crossoverre 2018. decemberében számíthatunk. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.