Hirdetés

Comic-Con 2018 - itt debütál a Deadpool 2 vágatlan változata

|

Még több vért, még több őrületet, még több poént kínál majd a Deadpool 2: Uncut.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a rajongók élnek-halnak a bővített változatokért. A Batman Superman ellenből azt tartják az igazinak, az Igazság Ligája Snyder-Cutért sokan szinte ölre mennének és nemrég felröppent a pletyka, hogy a Bosszúállók: Végtelen háború plusz félórányi anyagát is láthatjuk majd, amely Thanos múltjára fókuszálna. 

Hirdetés

A Deadpool 2 esetében azonban nincsenek kérdőjelek, ugyanis megerősítésre került, hogy az idei Comic-Conon le fogják vetíteni a film vágatlan változatát, a Deadpool 2: Uncutot, amely a South Park mozi címével élve nagyobb, hosszabb és vágatlan lesz. Arról viszont egyelőre nincsenek információink, hogy a nagy port kavart bébi Hitleres jelenetet benne hagyták-e.

Amint többet tudunk, azonnal jelezzük nektek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.