Hirdetés

Comic-Con 2018 - itt láthatjuk a Shazam első trailerét?

|

A pletykák szerint a Warner Bros. a San Diegó-i Comic-Conon készül leleplezni a Zachary Levivel készülő Shazam legelső kedvcsinálóját.

Hirdetés

Azt már tudjuk, jól, hogy az Aquaman trailere a július 19. és 22. között megrendezésre kerülő Comic-Conon fog bemutatkozni, de talán nem ez lesz az egyetlen DC-s projekt, ami megmutatja magát, hiszen Jason Momoa karakterének decemberi premierje után 2019. áprilisában mozikba kerül a Shazam!, amelyből már egy kezdetleges fotót is kaptunk (odafent láthatjátok). 

Hirdetés

Ugyan meg nem erősített az információ, viszont a The Splash Report munkatársa, Kellvin Chavez arról számolt be a Twitteren, hogy az első Shazam! trailert a San Diegó-i Comic-Conon láthatjuk majd. 

Mivel a film forgatása befejeződött és jelenleg a posztprodukciós fázisban van, ezért könnyen meglehet, hogy valóban össze tudnak pakolni egy rövid ízelítőt hozzá, ráadásul mivel a Marvel idén nem képviselteti magát az expón, adná magát a lehetőség, hogy a Warner Bros. kihasználja az alkalmat és ellopja a show-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.