Hirdetés

Kikerült a Shazam! film szinopszisa

|

Egy hosszabb leírást kaptunk a még készülő DC képregényfilm kapcsán, amiből sok minden nem derül ki, de legalább tömören összefoglalták a számunkra, mire is számítsunk a filmet illetően.

Hirdetés

Szépen lassan szivárognak ki az információk a DC Shazam szuperhőséről készülő filmről, amiről tudni, hogy David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2: A teremtés) rendezi, aki Henry Gayden (Earth to Echo, Zombie Roadkill) és Darren Lemke forgatókönyvéből dolgozhat. A címszereplőt Zachary Levi (Chuck, Thor: Sötét világ) kelti életre, míg fiatal változatának Asher Angelt (Andi Mack) szerződtették le, a főgonosz pedig Doctor Sivana lesz, akit az eddigi értesülések szerint Mark Strong fog eljátszani.

Hirdetés

A filmhez kiadott szinopszis így hangzik:

Mindannyiunkban rejlik egy szuperhős, mindössze egy kis mágiára van szükség, hogy előhozzuk. Billy Batson, a 14 éves árva srác egyetlen szóval, a SHAZAM! elrikkantásával egy felnőtt szuperhőssé változik, egy ősi varázsló jóvoltából. Az istenszerű testben még így is a gyermek lakozik, és Shazam úgy múlatja ki magát új képességeivel, ahogy azt bármely tinédzser tenné: szórakozásra használja őket. Tud repülni? Van röntgen látása? Tud villámokat lőni a kezéből? Kihagyhatja az iskolai dolgozatokat? Shazam a képességeinek határát kezdi feszegetni egy gyermek vakmerőségével. De gyorsan szupererőinek mesterévé kell válnia, hogy szembeszállhasson Dr. Thaddeus Sivana ördögi erőivel.

Ti mit gondoltok, laza hangulatról árulkodik a fenti szöveg, és már olyan kevésbé sötét atmoszférájú film lesz ez is, mint Az Igazság Ligája?

A Shazam! 2019 április 5.-én érkezik a mozikba IMAX-változatban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.