Hirdetés

Comic-Con 2018 - előzetesen a Young Justice 3. évada

|

Visszatértek a DC fiatal szuperhősei!

Hirdetés

Öt évvel a második évad zárása után végre folytatódik a DC nagy sikerű animációs sorozata, a Young Justice (Az igazság ifjú ligája), amely az élőszereplős Titans és a tegnap bejelentett Stargirlhez hasonlóan az ősszel induló DC Universe streaming szolgáltatás előfizetői számára lesz hamarosan elérhető. A karakterek hangját adó színészek és a készítők szintén ellátogattak a hétvégi San Diego Comic-Con eseményre, ahol saját panel keretében meséltek a soron következő szezonról, majd egy hangulatos első kedvcsinálóról is lerántották a leplet, amit megtaláltok lejjebb görgetve.

Hirdetés

A harmadik évad első szinopszisa szerint a csapat a valaha volt legnagyobb kihívás előtt áll, hiszen szembe kell nézzenek a metahumán kereskedelemmel és az ezzel járó rettenetes fenyegetéssel, amely egy egész világra és galaxisra kiterjedő fegyverkezési verseny kereszttüzébe szorítja a társadalmat.

Lenyűgöző látványvilágának és történetének köszönhetően a sorozat mindkét évada pozitív fogadtatásra talált a kritikusok és a nézők körében egyaránt, amit - akkoriban még a Cartoon Network műsorán - több mint 25 millióan követtek. Ezeket a sikereket figyelembe véve tényleg csak idő kérdése volt, hogy mikor szándékozzák végre továbbvinni a Young Justice csapatának történetét, és az első képsorok alapján minden okunk megvan bizakodni a méltó folytatásban. Győződjetek meg erről magatok is:

A Young Justice: Outriders hamarosan debütál a DC Universe kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.