Hirdetés

Comic-Con 2017 - íme az X-Men sorozat, a Gifted mutánsai

|

Vess egy pillantást a Gifted fontosabb mutánsaira.

Hirdetés

A Fox a Legion után újabb X-Men sorozattal készül, itt volt hozzá az első előzetes és a Comic-Conra teljes panellel készülnek, hiszen már biztos az első évad, aminek az első részét a filmeket is jegyző Bryan Singer rendez. A történet szerint két szülő rádöbben, hogy gyerekeik mutánsok és kénytelenek menekülni a kormány elől. Később csatlakoznak egy titkos mutáns csoporthoz és felveszik a küzdelmet az üldözőikkel a túlélés érdekében.

Hirdetés

A hivatalos vírusoldal már pörög, amin jó pár érdekességet fel lehet fedezni, hisz ebben a sorozatban a Sentinel programot már bevezették. A legfontosabb infókat a fő karakterekről kaphatjuk meg, ha többször ráklikkeltek a "GET TESTED" ikonra. A főszerepben: Stephen Moyer, Amy Acker, Percy Hynes White, Sean Teale, Blair Redford, illetve Jamie Chung mint Blink és Natalie Alyn Lind mint Polaris.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.