Hirdetés

Maga Jeremy Renner szivárogtatta ki a Sólyomszem sorozat teaserét

|

Jeremy Renner tanult egyet s mást Thanostól és úgy volt vele, hogy: "Jó, akkor majd elintézem én."

Hirdetés

A Comic-Conos panelek többségénél tilos videókat és fotókat készíteni a lejátszott klipekről, mert azok exkluzívan az ottani közönségnek szólnak. A figyelmeztetések ellenére mindig előfordul, hogy kiszivárog egy-két felvétel, viszont az már egészen ritka, hogy éppen valamelyik panel résztvevője tegye fel azt a netre. Ha valaki, akkor Jeremy Renner simán megteheti, hogy fittyet hányjon a szabályokra és lekapja a Sólyomszem sorozat teaserét.

Hirdetés

Sokat azért ne várjunk az említett videótól, hiszen távol vagyunk még attól, hogy elkezdődhessen a széria forgatása. Valódi anyagok helyett így csupán pofás grafikákat tudott mutatni a Marvel az összegyűlt rajongóknak, ám az ováció így sem maradt el, pláne mikor kiderült, hogy Kate Bishop is részese lesz a sorozatnak.

A Sólyomszem sorozat vélhetően Renner Marveles pályafutásának a végét is jelenti majd egyben, hiszen a cselekmény a következő Sólyomszem, vagyis Kate Bishop kiképzésére lesz kihegyezve. Mindez nem jelenti azt, hogy ne kapná meg a kellő figyelmet az évek során egyre érdekesebbé váló Clint Barton, akinek új alteregójából, Roninból is többet kapunk a sorozatban. Sólyomszemet 2021 őszén csíphetjük majd el a Disney+-on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.