Hirdetés

Comic-Con 2016 - Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. panel összefoglaló

|

A legfontosabb információk az Agents of S.H.I.E.L.D. idei Comic-Conos paneljéről.

Hirdetés

A Marvel nagyon komolyan jelen van az idei Comic-Conon, az összes következő Netflixes sorozatához előzetest is mutatott, többek között a különösen várt The Defendershez is kapott egy rövid ízelítőt. Azonban nem szabad megfeledkeznünk az országos ABC-n futó Agents of S.H.I.E.L.D.-ről sem, ami már a negyedik évadjára készül és a közel egy órás panel alatt sok apróságot megosztottak a következő szezonról, illetve a harmadik évad fordulatainak a hatásait is kifejtették. A panelnél az állandó szereplők, (Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons) és a készítők (Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Jeffrey Bell, Jeph Loeb) válaszoltak a rajongók kérdéseire.

 

Hirdetés

- Chloe Bennett elmondta, hogy nagyon furcsa, hogy Brett Dalton (Agent Ward/Hive) mostantól nem lesz ott minden nap a forgatáson, hisz ő a kezdetek óta velük van és ezzel valami megváltozott, nagyok sok minden más lett az első évad óta, már nagyon különbözik attól, amit korábban megismerhettünk.

- Joss Whedon szerint mindig nyitva áll az ajtó a régi szereplők előtt, soha nem lehet kizárni, hogy valaki visszatérjen, akár a halálból is. Dalton például több karaktert is eljátszott. Ráadásul mivel a Marvel's Most Wanted végül nem nyerte el a csatorna tetszését, még akár az is lehetséges, hogy Nick Blood (Hunter) és Adrienne Palicki (Bobbi) újra a csapat tagjai lesznek.

- Ugyan a harmadik évad befejezése nagyon szomorú volt Ming-Na Wen szerint, de ez egyben egy tiszta lapot is adott a sorozatnak, mert nagyon szépen lezárták az eseményeket. Egyfajta megkönnyebbülés volt, és alig várja mit hoznak ki a folytatásból az írók.

- Az évad vége felé Fitz és Simmons is összejött végre, a rajongók legnagyobb örömére, Henstridge is az első évad óta várta és nagyon boldog De Caesteckerrel együtt, hogy így alakultak a dolgok. Mindketten remélik, hogy ez a folytatásban sem fog megváltozni. 

- Egy másik párost is összehoztak a negyedik évadra, Coulsont és Macket. Egyelőre egyikük sem tudja, hogy milyen lesz a karakterek dinamikája, de egy biztos Clark Gregg szerint, Daisy keresése során lesz pár véleménykülönbség közöttük.

- Bennett mesélt egy kicsit az új Daisyről, aki igazából egyfajta visszatérés lesz az első évados Skye-hoz. Elkülönül a csapattól, nemcsak azért hogy legyen ideje meggyászolni Lincolnt, de azért is, hogy több ember már ne sérülhessen meg miatta.

- Mivel egyelőre az Inhumans filmet törölték a Marvel hivatalos naptárából a sorozatnak lehetősége nyílt a készítők szerint, hogy jobban elmélyüljön a világában. Nem valószínű, hogy az ismertebb karaktereket fogják bemutatni, viszont számíthatunk arra, hogy továbbra is komoly szerepet fognak játszani a történetben.

- Mivel a sorozat a tíz órás sávba költözött, egy sokkal sötétebb évadot kapunk, aminek egyik bizonyítéka, hogy megjelenik Ghost Rider, akit Gabriel Luna (True Detective) fog alakítani.

- Ugyan arról nem nyilatkoztak, hogy esetleg fognak-e a filmes karakterek vendégeskedni majd valamikor a szezon során, az biztos, hogy a Doctor Strange-nek hatása lesz a sorozatra, ahogy a korábbi filmnek és ezzel egy új éra kezdődik el, hisz megjelenik a mágia a világukban. 

- Nem árulták el ki lesz a negyedik évad főgonosza, bár az életrekeltett Life Model Decoy-nak és Radcliffe-nek (John Hannah) komoly szerepe lesz az eseményekben és De Caesteckernek is köze lehet a dologhoz.

Zárásként itt vannak az előző évad bakijai:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.