Hirdetés

Zombikat is kaphatunk a Marvel Studios első animációs sorozatában

|

Nem elég, hogy egy hordányi zombi van a nyomodban, de még szuperképességeik is vannak!?

Hirdetés

A Marvel Comic-Conos prezentációja során Kevin Feige lerántotta a leplet a már amúgy is pletykált What if...? animációs sorozatról, ami 2021. nyarán fog érkezni a Disney+-ra. Megtudtuk, hogy rengeteg színész visszatér majd a Filmes Univerzumból, hogy hangjukat adják a szériához, azonban annak konkrét történeteiről nem esett szó. Most a sorozat logójának elemzésével jutottunk közelebb az egyik potenciális történetszálhoz.

Hirdetés

A Marvel Stuff Twitter oldal tetté közzé azt a megfigyelést, miszerint ha jól ráközelítünk a "W" egyik résére, akkor egy durván eltorzult Amerika Kapitány vicsorog ránk. Míg vannak, akik Vörös Koponyát vélik felfedezni a képen, addig sokan mások a Marvel Zombies képregény inkarnációjára teszik le a voksukat. Ezek a történetek egy olyan alternatív világot mutatnak be, amelyben számos hős veszíti életét, ám holttestük új életre kel és már csak a húszabálás ösztönzi őket. Mondani sem kell, hogy a szuperképességekkel rendelkező zombiknál aligha van rémisztőbb élőhalott.

Maga a What if...? sorozat azt rendeltetett feltérképezni, hogy mi lett volna, ha máshogyan alakulnak bizonyos események? Jelen esetben pedig konkrétan a Marvel Filmes Univerzum alternatív síkjait láthatjuk majd egy kozmikus lény, a The Watcher szemein keresztül. A képregényekben általában nem lett túl jó vége ezeknek a történeteknek, tehát ezzel a logikával egy zombiapokalipszis kirobbanása is benne van a pakliban. Kíváncsian várjuk, hogy milyen sztorikat ismerhetünk meg a What if...? széria során.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.