Hirdetés

Különös animációs Marvel sorozat érkezhet a Disney+-ra

|

Mi lett volna, ha Amerika Kapitány nem tűnik el a II. világháborúban vagy éppen Thanos csatlakozott volna a Bosszúállókhoz? Ilyen kérdéseket feszegethet a Marvel új sorozata.

Hirdetés

A Disney+ fog otthont adni azoknak a nagyszabású sorozatoknak, amelyek minden eddigi szériánál szorosabban kapcsolódnak majd a Marvel Filmes Univerzumhoz. Viszont a stúdió nem csupán az élőszereplős Marvel sorozatok készítésére fog ráfeküdni, hanem animációs formában is adaptálják a képregényeket. A Slashfilm jelentése szerint az első ilyen rajzfilm ugyan nem tartozik a hivatalos MFU kánonba, de ugyan az a Kevin Feige felügyeli, aki az univerzum felett is apáskodik.

Hirdetés

Az animációs sorozat állítólag a What If (Mi lett volna ha?) képregényeket veszi alapul, amelyek azt a kérdést fejtegetik, hogy vajon mi történt volna, ha a képregények történelmének fontosabb eseményei máshogyan következtek volna be. Például mi lett volna, ha Loki lesz méltó Thor pörölyére, vagy éppen milyen hatással lett volna a világra, ha az X-Menek már az első bevetésük közben kipurcantak volna? A lehetőségek gyakorlatilag végtelenek, ráadásul a sorozat jó alkalom lehet arra, hogy a filmes színészek visszatérjenek karaktereikhez legalább szinkronhangként.

A What If képregénysorozat 1977 óta van jelen és több mint 200 száma jelent már meg. A tervek szerint az animációs sorozat is a képregényekhez hasonló formulát követ majd, azaz minden epizódban egy másik eshetőséget vizsgálnak meg. Noha a füzetek jó táptalajt nyújtanak ezekhez a sztorikhoz, mi reménykedünk benne, hogy elsősorban inkább az MFU-ban és egyéb Marvel filmekben látottakat igyekszik majd a feje tetejére állítani a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.