Hirdetés

A Warner tisztázta: nem lesz Snyder-féle Igazság Ligája változat

|

Pletykák ide vagy oda, Snyder nem áll neki újravágni a filmet.

Hirdetés

Az Igazság Ligája tavalyi megosztó bemutatkozása óta kering az interneten a szóbeszéd miszerint létezik egy változata a filmnek, amit teljes egészében Zack Snyder dobott össze. Ez a verzió állítólag tartalmazza azokat a jeleneteket, amik a kukában landoltak miután Joss Whedon átvette a rendezést, és összeségében egy összefügőbb és komolyabb filmről van szó. Hogy ezeket a tényeket mikre alapozzák a teóriagyártók az sosem derült ki igazán és valószínűleg már nem is fog, hiszen most egy névtelenségbe burkolózott Warner fejes mondta el, hogy eszük ágában sincs kiadni egy különböző változatot.

Hirdetés

A tűzben égő rajongók alá leginkább maga Snyder locsolta az olajat, aki több tweetjében is sejtelmesen arra utalt, hogy létezik egy "Snyder Cut", vagy legalábbis nagyon sokan erre következtettek a rendező online megnyilvánulásaiból. Bizonyítékok azonban továbbra sem kerültek elő, cáfolatok azonban annál inkább. A filmen dolgozó források közül többen is megerősítették, hogy nem létezik befejezett Snyder verzió. A filmkészítő valószínűleg már belekezdett a film vágásába amíg övé volt a rendezői pozíció, ám azt nem fejezte be, leváltása után pedig a stúdió vélhetően azért keresett új irányvonalat az Igazság Ligájának, mert nem tetszett nekik az, amit Snydertől láttak.

Hogy az övé lett volna-e a jobb vagy az, amit Whedontól kaptunk az talán sosem fog kiderülni. Mindenesetre Snyder letett már nekünk egy Batman v. Supermant, ami minden idők talán leginkább vitatott képregényfilmjévé nőtte ki magát, és noha az Igazság Ligája sem makulátlan, mégis egy olyan irányba indult el általa a DC Univerzum, amit talán érdemes lenne követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.