Hirdetés

Stábfotón a 10 éves Marvel Filmes Univerzum

|

Röpül az idő, nő a család.

Hirdetés

2018 több szempontból i a Marvel adaptációk éve, hiszen jön Fekete Párduc, Hangya és Darázs, no meg első felvonásához érkezik a Bosszuállók fináléja, de Deadpool és az X-Menek is beköszönnek, igaz az Új Mutánsokat átpaterolták jövőre és Venom is közeleg. Mindemellett viszont fontos mérföldkő, hogy a Marvel Filmes Univerzum idén jubilál, hiszen 10 éve volt, hogy útjára indult a széria, amely minden idők legsikeresebbje lett pénzügyileg (ha az inflációt és merchandise-ingot nem számoljuk). Ehhez pedig össze is állt a Marvel egy közös családi fotóra.

Hirdetés

Ami egy logisztikai rémálom lehetett, hiszen nem lehetett könnyű leszervezni, hogy ennyi ember egy időben, egy helyen legyen. Még 2017 októberében, Atlantában lőtték a képet, ahol mindenki ott van: az elsősorban természetesen Robert Downey Jr és a szériát gondozó producer, Kevin Feige, mögöttük Stan "The Man" Lee, Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Tom Holland, a még a nagyvásznon be nem mutatkozó Brie Larson (Captain Marvel), Benedict Cumberbatch, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Paul Rudd,  Sean Gunn, Hannah John-Kamen, Zoe Saldana, Angela Bassett, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Kurt Russell, Danai Gurira, William Hurt, Karen Gillan, Emily VanCamp, Tessa Thompson, Don Cheadle, Dave Bautista, Michael Peña, Anthony Mackie, Evangeline Lilly, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Frank Grillo, Letitia Wright, Laurence Fishburne, Linda Cardellini, Sebastian Stan, Ty Simpkins, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Benedict Wong, Michael Rooker, Vin Diesel, Cobie Smulders, Samuel L. Jackson és Jeff Goldblum. Aki akarja az alábbi kis videóban jobban szemügyre vehetia fenti, igencsak illusztris névsort.

Nyilván sokan még így sem fértek fel a képre, például a főmumust, Thanost alakító Josh Brolin nincsen jelen (biztosan Deadpoolék a karját fixálják, pedig az nem is egy bajusz), és Bradley Cooper (Mordály), vagy Tom Hiddleston (Loki) is fájó hiányzó, de a vásznon így is rengeteg mindenkit láthatunk majd, hiszen a Bosszúállók: Végtelen Háború méltó megkoronázásának ígérkezik ennek a 10 évnek, amit nálunk április 26.-ától vetítenek a mozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.