Hirdetés

2023-ra tolták a John Wick 4 premierjét

|

Még várnunk kell egy darabig a veterán bérgyilkos visszatérésére.

Hirdetés

Keanu Reeves rajongói bizonyára örömmel fogadták hírt, amikor kiderült, hogy a John Wick: 4. felvonás egyszerre fog megjelenni a Mátrix: Feltámadásokkal, ám azóta sok minden megváltozott, így a Wick-film premierdátuma is, amit 2022 májusára tettek át. A Lionsgate friss kedvcsináló videója viszont felülírta ezt is: leghamarabb 2023. március 24-én láthatjuk hőn szeretett bérgyilkosunkat. 

Hirdetés

Mindenesetre nem kell teljesen elkeseredni, hiszen addig legalább bőven lesz időnk újrázni az eddig megjelent három részt, sőt azt se felejtsük, hogy készülőben van egy minisorozat a John Wick-univerzumon belül, aminek a főszerepében Mel Gibsont és Colin Woodellt láthatjuk majd. 

Íme a Lionsgate hangulatos videója: 

Reeves jelenleg is akciózik a filmvásznakon, csak éppen most Neóként. A Mátrix: Feltámadások december 23-án debütált a mozikban, ami ezzel együtt az HBO Maxon is elérhetővé vált bizonyos országokban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.