Hirdetés

Továbbra is készül a női 21 Jump Street spin-off

|

Évek óta nem hozták tető alá, de úgy tűnik, hogy a Sony Pictures nem adja fel.

Hirdetés

A Sony Pictures 2015 tavasza óta próbálja összehozni a 21 Jump Street női változatát (a hamvába holt Jump Street/Men in Black crossover mellett), idő közben pedig több forgatókönyvíró is megfordult a projekt körül: kezdetben a Broad City két írója, Lucia Aniello és Paul W. Downs dolgoztak rajta, majd a kiadó felbérelte a Bob burgerfalodája íróit, Lizzie és Wendy Molyneux-ot is. A két csapat külön-külön elkészítette a saját maga verzióját, amelyekből egy harmadik fél, Rodney Rothman (A kiütés, David Letterman-show, 22 Jump Street) hozott össze egy szkriptet a két sztori legjobb elemeit kiválogatva. Erről számoltunk be 2016 decemberében, de mi történt azóta a tervezettel?

Hirdetés

A Variety szerint a Sony továbbra sem tett le a női Jump Street moziról, amelyet a forgatókönyvön dolgozó Rodney Rothman fog rendezni is (aki mellesleg nemrég megírta nekik a decemberben mozikba kerülő Pókember: Irány a Pókverzum! animációs filmet). Állítólag a kiadó jelenleg azzal van elfoglalva, hogy megtalálja a két tökéletes komikát a főszerepekre, akik Channing Tatum és Jonah Hill karaktereinek mintájára rendőrökként beépülnek egy középiskolába. A Columbia Pictures elnöke, Sanford Panitch elmondása szerint már így is van elég férfiakra fókuszáló "buddy cop" film, a női változat szkriptje pedig nagyon vicces és friss. 

Ti mit gondoltok, a Szellemirtók és az Ocean's szériák után a Jump Streetnek érdemes bepróbálkozni? Vagy ez teljesen más tészta? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.