Hirdetés

7 mágikus dolog, amit tudunk a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásáról

|

A forgatás kezdetét vette és ezzel egy időben számos érdekességre fény derült J.K. Rowling varázslatos világáról.

Hirdetés

A mai napon elkezdődött a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának a forgatása, ezzel egy időben a Pottermore máris számos érdekes információt közölt az újabb kalandról. Számos dolog megerősítést nyert, de van, ami az újdonság erejével hat. Stílszerűen jöjjön 7 pontban - elvégre a hetes a legerősebb mágikus szám - hogy mit is tudtunk meg.

Hirdetés

1. New York, London, Párizs - De a frizura és a mágia még mindig tart

Azt eddig is tudtuk, hogy a cselekmény jó része Párizsban fog játszódni, ahogy Angliában is, de az első rész helyszíne, New York is szerephez fog jutni.

2. Időnyerő

Eddig úgy hírlett, hogy a sztori 1928-ban fog játszódni, viszont most megerősítették, hogy a cselekmény 1927-ben, pár hónappal azután veszi fel a fonalat New Yorkban, hogy Göethe Salmander ott járt.

3. Salmander és Dumbledore egyesíti az erejét Grindelwald ellen

Ahogy azt azért sejteni lehetett, Gellert Grindelwald (Johnny Depp) nem sokáig fogja élvezni a MACUSA vendégszeretetét, és egy látványos, drámai szökés keretein belül megszökik onnan. Ezt látva Dumbledore (Jude Law) régi diákja, Göethe Salmander segítségét kéri, hogy megfékezze a sötét varázslót, akinek azonban számtalan követője akad.

4. Újra együtt a nagy csapat

Salmanderhez ismét csatlakozni fog Tina Goldstein (Katherine Waterston), vélhetően azért, mert mint MACUSA ügynök ő is érintett lesz Grindelwald szökésében, ahogy húga Queenie (Alison Sudol) és magnix barátjuk, Jacob Kowalski (Dan Fogler) is. Annyi bizonyos, hogy Grindelwald próbára fogja tenni a lojalitásukat.

5. Köd előttem, köd utánam

Hogy Jacob mennyire emlékszik az előző rész történéseiből, az még kérdéses, a nagyobb csavar az mindenképpen az lesz, hogy a tragikus sorsú Credence Barbone-t (Ezra Miller) hogyan hozzák vissza, hiszen most már bizonyosan visszatér ő is, de egyelőre csak annyit tudni, hogy titokzatos módon.

6. Családi kötelékek

Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, az ifjú Callum Turner fogja Göethe Salmander bátyját, Theseust alakítani, aki nagynevű auror a Mágiaügyi Minisztériumban. Vélhetően Grindelwald elfogásában ők is érdekeltek lesznek. A dolog érdekessége egyébként, hogy ugyan szerepe szerint ő a báty, akinek Göethe az árnyékában él, a valóságban Eddie Remayne 8 évvel idősebb Turnernél. A fiatal színészt idén még akár láthatjuk is a mozikban Marc Webb (A csodálatos Pókember 1-2.) legújabb rendezésének, The Only Living Boy in New Yorknak a főszerepében Pierce Brosnan, Kate Beckinsale és Jeff Bridges oldalán.

7. Új arcok

Vadonatúj karakterek is érkeznek a stábba, ami azt is mutatja, hogy a Tűz Serlege óta ez lesz talán a leginkább nemzetközi stáb a franchise-ban. A stáb ugyanis Izlandon nézett körül és egy bizonyos Grimmson nevezetű fejvadászt Ingvar Sigurdsson, egy másik varázslót, név szerint Yusuf Kama-t William Nadylam kelti életre, míg egy cirkusz igazgatóját, Skendert a manapság felkapott Ólafur Darri Ólafsson (Walter Mitty titkos élete, A boszorkányvadász, vagy a Dragomán György regénye nyomán készült A fehér király), a cirkusz egyik teremtményét pedig Claudia Kim alakíthatja.

Mostantól tehát számítsunk arra, hogy érkeznek a forgatási fotók akár Jude Law Dumbledore-járól, akár a kulcsszerephez jutó Zoe Kravitz Leta Lestrange-éről, vagy magáról Johnny Depp Grindelwaldjáról, aki talán még mindig nem győzött meg sokakat a szerepben. A folytatást az előző öt filmhez hasonlóan David Yates jegyzi, a forgatókönyvet természetesen J.K. Rowling írta, a zeneszerzői posztra pedig visszatér James Newton Howard, aki ősszel hozzánk is ellátogat koncertturnéja során. A bemutató pedig 2018. november 16.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.