Hirdetés

Callum Turner lesz Göethe Salmander testvére a Legendás állatok folytatásában

|

A feltörekvő fiatal brit alakíthatja a főhős fivérét.

Hirdetés

Mivel a nyáron már forog is a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása, így nem csoda, hogy megszaporodnak a casting hírek a film körül. Múltkor robbant is e téren a bomba, miszerint Jude Law alakítja majd a fiatal Albus Dumbledore-t a folytatásokban Johnny Depp Gellert Grindelwaldja ellenében (ezzel pedig a castingosok szépen ki is maxolták Heath Ledger alteregóit a Doctor Parnassusból). Most egy feltörekvő fiatal tehetséget sikerült a produkciónak megnyernie magának.

Hirdetés

A mindössze 27 éves Callum Turnert a hazai közönség mindössze a nem rég bemutatott (és eléggé félresikerült) Assassin's Creed egyik mellékszerepében, esetleg a Green Roomban láthatta. Turner fogja a főszereplő Göthe Salmander fivérét alakítani és minek után a főhőst alakító Eddie Redmayne 8 évvel idősebb Turnernél, nem valószínű, hogy az első részben is említett háborús hős bátyját, Theseus Salmandert alakítja, aki (és ez a filmből nem derül ki) befolyásos auror a Mágiaügyi Minisztériumban. Az ifjú színész vélhetőleg a család legifjabb sarját formálhatja meg, így Theseus szerepe még gazdájára vár, de ennyiből lehet arra következtetni, hogy jobban megismerkedünk a magizoológus családi hátterével és az ezúttal is a forgatókönyvért felelős J.K. Rowlingot ismerve bízunk benne, hogy legalább olyan szeretetteljes és szórakoztató interakciókat kapunk majd a fivérek között (a lányok itt is kisebbségben vannak?), mint anno a Weasley-családnál.

A sztori egyelőre hétpecsétes titok, de annyit már lehet tudni, hogy 1928-ban fog játszódni javarészt Párizsban, viszont Angliában is fut majd a cselekmény egy része - vélhetően a Salmander-család és Dumbledore révén - és az ígéretek szerint egy lényegesen sötétebb tónusú mozit kapunk, amely jobban beleássa magát a varázslóvilág eme sötét korszakába. A mozi 2018 november 16.-án landol a mozikban, ezúttal is David Yates vezénylete alatt, az ifjú Mr. Turnert addig viszont láthatjuk A csodálatos Pókember filmeket jegyző Marc Webb újabb rendezésében, a The Only Living Boy In New Yorkban nem kisebb név, mint Jeff Bridges oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.