Hirdetés

A karib-tenger kalózai reboot - ennyit spórolhat a Disney Johnny Deppen

|

Az egeres cég rengeteg pénzt takaríthat meg azáltal, hogy nem Depp lesz a főhőse az új kalózos filmnek.

Hirdetés

Arról már decemberben megbizonyosodhattunk, hogy az éppen készülő Karib-tenger kalózai rebootnak nem Johnny Depp lesz a főszereplője. Ez a hír sokaknál azonnal ki is verte a biztosítékot, hiszen az ezerarcú színész nemcsak a védjegye, de egyben a széria arca is volt, viszont nagyon úgy néz ki, hogy a Disney befejezte a munkát Depp-pel. Tovább tetézve a Forbes szerint ezzel a döntéssel a stúdió akár 90 millió dollárt is megtakaríthat, ami egy blockbusternél azért nem kis summa.

Hirdetés

Sean Bailey, a cég egyik fejese korábban azt állította, hogy azért nem castingolják már Johnny Deppet, mert "új fejezetet akarnak nyitni, új életet lehelni" a szériába, viszont most már az is kiderült, hogy anyagi okok is álltak a háttérben. Ebben persze közrejátszott az is, hogy a legutóbbi Karib-tenger kalózai film, a 2017-es Salazar bosszúja hagyott némi kívánnivalót maga után, amihez hozzátartozik az is, hogy bevételileg a legrosszabbul teljesítő film volt a sorozat életében.

Azzal, hogy Depp gázsija közel 90 millióra rúgott csaknem minden egyes rész esetében, plusz ehhez hozzájön az is, hogy a többi színészt is ki kellett fizetni, a Disney csak "elenyésző" szeletet kapott a tortából. Például a Salazar bosszúja 230 milliót hozott a konyhára, amiből ha lemegy Depp 90-je, illetve a többi aktor is megkapta a részesedést a filmből, akkor a Mickey egeres cégnek maradt közel 140 millió dollárja (ami egy ekkora volumenű filmsorozatnál eléggé szemet szúró). Hogy Depp nélkül milyen jövő vár a Karib-tenger kalózaira, az majd később derül csak ki, mi viszont mindig bizakodunk (csak néha nem éri meg…).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.